Nieuws en foto's

Zie hier de laatste berichten van de Verzilveren Facebook feed.

crossword-eyeglasses-eyewear-53209

6 days ago

Verzilveren

Afgelopen week vond het symposium "Het dagelijks leven in 2040" plaats. In samenwerking met od205, het stadsdeel Loosduinen en andere partners hebben wij het afgelopen jaar het project "Ervaar Waldeck" uitgevoerd, waarin we samen met de wijkbewoners in Loosduinen keken naar hoe we de openbare ruimte kunnen inrichten voor ouderen in/van de toekomst.

Met een tentoonstelling, lezingen en interactieve sessies in het Loosduinse Hof sloten wij ons onderzoek feestelijk af en kregen de bezoekers een (fictief) kijkje in de toekomst.
... Zie minderZie minder

Bekijk het op Facebook

1 week ago

Verzilveren

Teveel lekkers om uit te kiezen tijdens de high tea gisteren. Ruim 80 mensen mogen blij maken in het Loosduinse hof, grote dank aan alle vrijwilligers en het wijkberaad die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt. ... Zie minderZie minder

Bekijk het op Facebook

2 weeks ago

Verzilveren

Morgen start onze tentoonstelling "Het dagelijks leven in 2040" in het Loosduinse hof. Op 13 februari om half 2 komt de stadsdeeldirecteur het symposium openen. Met een tentoonstelling, lezingen en interactieve sessies geven wij u een kijkje in de toekomst!
www.od205.nl/lab/ervaar-waldeck/
... Zie minderZie minder

Bekijk het op Facebook

1 month ago

Verzilveren

Bij deze nodigen we u uit voor het symposium "Het dagelijks leven in 2040" op 12 en 13 februari. In samenwerking met od205, het stadsdeel Loosduinen en andere partners hebben wij het afgelopen jaar het project "Ervaar Waldeck" uitgevoerd, waarin we samen met de wijkbewoners in Loosduinen keken naar hoe we de openbare ruimte kunnen inrichten voor ouderen in/van de toekomst.

Het doel is een wijk die toegankelijk is voor iedereen. Zelfredzaamheid, vrijheid en een betere aansluiting van de individuele behoeftes van mensen staat daarbij centraal. Wij nodigen u nu uit voor de feestelijke afsluiting van dit onderzoek.

Met een tentoonstelling, lezingen en interactieve sessies in het Loosduinse Hof, geven wij u een kijkje in de toekomst!
... Zie minderZie minder

Bekijk het op Facebook

1 month ago

Verzilveren

Het probleem met de lekkage is gelukkig opgelost, morgen zijn we dus gewoon weer open. De koffieochtend op woensdag gaat door! ... Zie minderZie minder

Bekijk het op Facebook
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider